Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

WEB https://sancaktepeyahyakemalbeyatlii.meb.k12.tr
Adres : EMEK MAH. YENİCE SK. NO 21/1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, eğitimde kalite ve başarıları ile fark oluşturan, saygın ve seçkin bir kurum haline getirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlayarak Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, görevini yapabilen ve sorumluluk yüklenebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, 21.yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Baraj yolu caddesinden geçen toplu taşıma araçları (131YS, 19V, 19E, 14S, 131K) Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi durağında (eski ismi Menekşe sokak durağı) inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Durağa 1 dakika uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 28 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : e-posta göndermek için lütfen iletişim menüsünü kullanınız.